Wednesday 23 September 2020

krhth gold

POAXIA logo

Στην Αθήνα έκοψε τη βασιλόπιτα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας

Την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019 στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την ευλογία της βασιλόπιτας από τον εκπρόσωπο του αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου, Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Θεολόγος Αλεξανδράκη. Την κοπή της πίτας τίμησαν με την παρουσία τους η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κα Παπακώστα Αικατερίνη, οι βουλευτές κ. Γιώργος Τζιμάνης (ΣΥΡΙΖΑ), Μάξιμος Χαρακόπουλος (Νέα Δημοκρατία), Εύη Χριστοφιλοπούλου (Κίνημα Αλλαγής), Κώστας Στεργίου(ΚΚΕ), Ευστάθιος Ανθόπουλος (Ανεξάρτητοι Έλληνες), Γεώργιος Τσιτσιλιάνος (Ποτάμι), οι Γενικοί Γραμματείς του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κ.κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης και Τζανέτος Φιλιππάκος, ο Επιτελάρχης Αντιστράτηγος κ. Ανδρέας Δασκαλάκης εκπροσωπώντας τον κ. Αρχηγό, ο ΓΑΔΑ υποστράτηγος κ. Ανδρέας Βασιλόπουλος, ο διευθυντής της ΔΑΕΑ Ταξίαρχος κ. Παρασκευάς Σανιδάς, ο διοικητής της Διεύθυνσης Αδσφαλείας Αττικής ταξίαρχος κ. Γεώργιος Κανέλλος, ο διευθυντής του ΤΕΑΠΑΣΑ ταξίαρχος κ. Ελευθέριος Γκαρίλας, ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΟΑΞΙΑ κ. Δημήτρης Γεωργατζής, οι πρόεδροι της ΠΟΑΣΥ, κ. Γρηγόρης Γερακαράκος, της ΠΟΕΥΠΣ κ. Δημήτρης Σταθόπουλος, της ΕΑΠΣ κ. Φίλιππος Παντελεάκος, ο εκπρόσωπος της ΠΕΑΛΣ κ. Μιχάηλ ΚΟΚΚΙΝΟΣ, ο πρόεδρος της ΕΑΣΥΑ κ. Πάκος Δημοσθένης και ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΑ κ. Ευάγγελος Χριστακόπουλος.

poaxia 2kopi pitas2019

Ο πρόεδρος της ΠΟΑΞΙΑ καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους αφού τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους, ευχήθηκε καλή δύναμη σε όλα τα μέλη του ΔΣ επισημαίνοντας ότι η τριετία του απερχόμενου ΔΣ ήταν απόλυτα επιτυχημένη καθώς αυτή αντικατοπτρίζεται στη σημαντική αύξηση των νέων μελών της ΠΟΑΞΙΑ κατά 80%, τα οποία εκτίμησαν θετικά τις θέσεις μας και την αγωνιστική μας τακτική, η οποία χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και αποτελεσματικότητα χωρίς λαϊκισμούς και πάντα μέσα στα πλαίσια της συνδικαλιστικής αξιοπρέπειας. Επίσης, στάθηκε στη συνεργασία με τις Ομοσπονδίες των ενστόλων, χωρίς να αποτελούν όπως τόνισε εμπόδιο οι όποιες διαφορετικές προσεγγίσεις διαφόρων αιτημάτων που μας απασχολούν. Η συναινετική αυτή προσπάθεια θα συνεχιστεί και το 2019 μια χρονιά, που πρέπει να δώσουμε και πάλι το στίγμα μας καθώς το 2018 έκλεισε ένας κύκλος και η χώρα πορεύεται στη μεταμνημονιακή εποχή και που απαιτεί ένα συνδικαλιστικό κίνημα ενωμένο και αρραγές.

Η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη χαιρετίζοντας την εκδήλωση ευχήθηκε καλή συνδικαλιστική χρονιά στην Ομοσπονδία, τονίζοντας ότι γνωρίζει τα προβλήματα και ότι θα είναι αλληλέγγυα στην επίλυσή τους, δεδομένου ότι και εκ μέρους της ηγεσίας καταβάλλεται προσπάθεια να λυθούν χρονίζοντα προβλήματα αναφέροντας χαρακτηριστικά την ανανέωση των οχημάτων μέσω των προγραμμάτων ΕΣΠΑ, σε συνεργασία με τις Περιφέρειες της χώρας, καθώς παραδίδονται άμεσα 450 νέα οχήματα στις Αστυνομικές υπηρεσίες. Οι επίσημοι προσκεκλημένοι στο σύνολό τους αναγνώρισαν τον αγώνα που διεξάγουμε για την αποκατάσταση των μισθολογικών αδικιών και την αντιμετώπιση των δυσλειτουργιών της αστυνομίας.

Read 1523 times

Πατήστε εδώ για να δείτε την προσφορά της ΚΕΝ...

ken2.jpg ken1.jpg

Πατήστε εδώ για να δείτε την προσφορά της ΚΕΝ...

ken1.jpg ken2.jpg
 
 

Επισκέπτες ...

300316
ΣήμεραΣήμερα102
ΕχθέςΕχθές331
ΕβδομάδαΕβδομάδα785
ΜήναςΜήνας8015
ΣύνολοΣύνολο300316

Τοπικές εφημερίδες


Πρωτοσέλιδα


Το περιοδικό μας

Poaxia pdf 50o

Ο καιρός ...